Mehedinți: La un pas să-şi ucidă cel mai bun prieten, pe care l-a atacat cu cuţitul

20170330_203119

Atacat cu ferocitate cu cuţitul de cel mai bun prieten! I s-a întâmplat în această seară unui bărbat de 43 de ani din Mehedinţi, care a ajuns la Spitalul Judeţean din Drobeta-Turnu-Severin în stare gravă. Bărbatul a fost înjunghiat în comuna Brezniţa de Ocol, are răni grave la abdomen, torace şi braţul secţionat. Poliţiştii îl caută acum pe autor, care a dispărut de acasă.

Cei doi bărbaţi erau prieteni foarte apropiaţi. În această seară agresorul şi-a chemat prietenul la el acasă şi inexplicabil, când bărbatul nici nu apucase să coboare din maşină, a sărit cu cuţitul la el. L-a înjunghiat de mai multe ori în torace şi abdomen şi i-a secţionat, pur şi simplu, braţul stâng. Omul a scăpat cu greu din mâinile atacatorului şi a mers mai bine de 300 de metri cu sângele şiroind. A reuşit să ceară ajutor unui vecin, apoi s-a prăbuşit în stradă. „După cum îmi explică băiatul zise că e tăiat tot muşchiul mâinii, până la os. Se vede osul. Îl legară ei că le ceru ajutorul, îl strânseră la mână şi apoi chemară salvarea. Nu ştim unde îl atacă, dar noi vedem că este plin de sânge în jurul maşinii şi în maşină” a declarat sora victimei, ajunsă la locul incidentului.

Norocul bărbatului a fost vecinul care i-a legat braţul grav secţionat, pentru că pierdea foarte mult sânge şi a chemat ambulanţa. Medicii au găsit victima cu tensiunea şi pulsul foarte slabe, au stabilizat-o şi transportat-o la spital. „Am fost solicitaţi la un pacient cu agresiune fizică, înjunghiat, cu plăgi cu sângerare masivă la membrul superior stâng şi la membrele inferioare, cu tensiune mică, este în stare destul de gravă”, a declarat medicul Valerică Viaşu de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi


După investigaţii, medicii au stabilit că bărbatul are o rană foarte gravă la braţ şi de aceea l-au trimis la o clinică de specialitate din Craiova. „Are mai multe plăgi înjungiate la nivel toracal anterior, abdomen, membre pelvine, membre toracice, cea mai gravă în acest moment se pare că este o plagă la nivelul membrului superior stâng, deoarece există un risc major de a pierde funcţionalitatea braţului. După investigaţii rapide, pacientul va fi trimis într-o clinică universitară care beneficiază de microscop chirurgical, pentru a încerca o recuperare cât mai bună”, a declarat doctorul Silviu Manta, chirurg plastician Spitalul Judeţean din Drobeta-Turnu-Severin.

Interesant este faptul că victima a refuzat să le spună oamenilor legii cine este agresorul său. Poliţiştii au demarat o anchetă, l-au identificat şi îl caută acum pe autor, care a dispărut de acasă, imediat după ce şi-a înjunghiat prietenul. În funcţie de gravitatea loviturilor el poate fi acuzat chiar şi de tentativă de omor.
Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de vineri, 26 mai 2017

Actualitate

» Lansare de carte la Bookfest Bucureşti: „Popa’S, printre mai marii lumii“ / Ion Jianu în dialog cu Ştefan Popa – Popa’S

Publireportaj

» Fără modernizarea periferiei, Craiova va rămâne un sat mai mare
» Mario Ovidiu Oprea: Justiţia socială începe prin „a deschide“ Primăria Craiovei
» Manifestări culturale, artistice și sportive de Zilele Craiovei
» Tratamente în premieră oferite de Ro Optic

Dolj

» Best of Craiova 2017 – Câştigătorii au fost premiaţi
» Opt candidaţi luptă pentru fotoliul de primar al Craiovei
» Bacalaureat cu taxă pentru restanțieri
» Ce faci când plătești un serviciu pe care nu îl poți folosi
» Telenovela proiectelor întârziate ale Primăriei Craiova
» Alergați pentru sănătate, alergați pentru Alin!
» Rujeola ucide tot mai mulți copii în Dolj – O fetiță de patru luni a murit joi la SJU Craiova
» Banii și posturile de la Biblioteca Județeană, contrele de la CJ Dolj
» Începe dezinsecția
» Port cerealier în Burila Mare

Gorj

» Comisie pentru deschiderea oficială a Transalpinei
» Secretari de stat din mai multe ministere dezbat situaţia CEO
» Condescu aşteaptă sentinţa în dosarul de spălare de bani
» Primăria aşteaptă de un an după avizul pentru ridicarea unei drone la Coloana Fără Sfârşit
» Fabrica de cablaje auto din Târgu Jiu, inaugurată la sfârşitul acestei luni
» Vicele CJ Gorj va fi ales săptămâna viitoare

Sport

» Fotbal / România U16, cu Albu căpitan, a remizat cu Polonia în meciul doi de pregătire
» Studente din cinci oraşe joacă futsal în Bănie
» Handbaliștii din Băilești au ajuns la turneul final fără înfrângere

Magazin

» Horoscopul de weekend
» Primul ajutor în caz de insolaţie
» Bancul zilei
» Reţeta de weekend – Supă cremă de cartofi, praz şi usturoi verde

Top