Mehedinţi: Cupa Jandarmeriei la tir şi-a desemnat câştigătorii

Inspectoratul de Jandarmi Județean Mehedinți a organizat, joi, Cupa Jandarmeriei la tir, competiție sportivă ce face parte din seria manifestărilor dedicate Zilei Jandarmeriei Române.

Concurenții și-au demonstrat abilitățile de buni trăgători în cadrul a două ședințe de tragere cu pistolul calibru 7,65 mm, la o distanță de 25 m, respectiv 15 m față de ținta cu cercuri. Prima sedință a fost destinată reprezentanților din cadrul sistemului de apărare, ordine publică și siguranță națională, iar cea de-a doua, jurnaliștilor.

La finalul concursului, la proba pe echipe, locul I a revenit Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți, locul II a fost ocupat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Drobeta”, iar locul III a revenit Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți.

La individual barbați, locurile I și II au fost ocupate de reprezentanții Jandarmeriei Mehedinți, iar locul III a revenit Directiei Județene de Informații Mehedinți.

Locul I, la proba individual femei a fost obținut de reprezentanta Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți, locul II a revenit Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Drobeta”, iar Inspectoratul de Politie Județean Mehedinți a ocupat locul III.

În cadrul concursului Cupa Presei la TIR au fost desemnați următorii câștigători:


Femei -Locul I –Mileva Kispal-Kiss FM

Locul II- Alexandra Dragolea-TV RTS

Locul III-Cristina Gomoi-Cronica de Severin

Bărbați-Locul I-Mircea Adrian Plesan-TV RTS

Locul II-George Talianu-TV Galaxy

Locul III-Sebastian Faur-TV Tele 2Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de duminică, 23 iulie 2017

Top