Mehedinţi: Concursuri sportive şi expoziţii de Ziua Jandarmeriei

Autori


DSC_0596 DSC_0704

În contextul aniversării la data de 3 aprilie 167 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mehedinţi organizează o serie de activităţi în cinstea acestui eveniment.

Întrecerile sportive (tenis de masă, fotbal-tenis, şah) desfăşurate între echipele aparținând structurilor din cadrul inspectoratului, au debutat pe data de 27 martie a.c., şi se vor încheia cu premierea câştigătorilor, într-un cadru festiv, pe data de 03 aprilie.

Concursul ,,Cupa Jandarmeriei la TIR”, competiție la care participă reprezentanți ai structurilor din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională și ,,Cupa Presei” se vor desfășura joi, 30 martie, începând cu ora 10.00, în poligonul de tragere din Drobeta Turnu Severin.


Programul activităților continuă cu ,,Ziua Porților Deschise” , eveniment ce va avea loc vineri, 31 martie,orele 11.00, la sediul unității unde sunt invitați să participe toți cei care doresc să afle câte ceva despre meseria de jandarm. Vor fi prezentate publicului spectator, standuri expoziționale cu armament și tehnica din dotarea structurilor de ordine publică, oferta educațională la arma ,,jandarmi”, exerciții tactice, demonstrații de arte marțiale și elemente de dresaj canin.

Luni, 3 aprilie, începând cu orele 11.00, Sala Palatului Cultural ,,Theodor Costescu” va găzdui simpozionul ,,Jandarmeria Română -de 167 de ani pentru România”, eveniment ce va încheia seria activităților dedicate Zilei Armei.


Comenteaza acum

Alte stiri

19 iulie 2018

Pieton accidentat mortal pe DN 67

O femeie, de 39 de ani, din comuna Malovăţ, şi-a pierdut viaţa ieri-noapte, într-un accident rutier produs pe DN 67, în afara localității Halânga, judeţul Mehedinţi. Un bărbat, de 44 de ani, din comuna Bâlvănești, în timp ce conducea un
18 iulie 2018

Cod Galben de vânt în Dolj şi Mehedinţi

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenţionare de Cod Galben de vânt până astăzi la ora 20.00, în judeţele Dolj şi Mehedinţi. Se vor semnala local intensificări ale vântului, din sector vestic, ce vor atinge la rafală 55-65 km/h.
18 iulie 2018

(VIDEO) Mehedinți: Accident mortal la Halanga

Un grav accident rutier s-a petrecut azi noapte la Halânga. O femeie, de 39 de ani, a fost acroşată de un autoturism. Deşi, la fata locului s-a deplasat un echipaj SMURD, cu toate eforturile, victima a decedat. Potrivit IPJ Mehedinți,

Sumarul ediției de sâmbătă, 21 iulie 2018

Top