12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Aproape 70 de hectare de vegetaţie uscată, incendiate

Mehedinţi: Aproape 70 de hectare de vegetaţie uscată, incendiate

Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit, ieri,  cu 11 pompieri militari, o autospecială de lucru cu apă și spumă și o autospecială de transport efective, în satul Jupânești, comuna Cireșu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetație uscată. Timp de peste cinci ore, pompierii au acţionat pentru lichidarea incendiului, care a cuprins circa 50 ha de vegetație uscată. La intervenție a participat și S.V.S.U. Cireșu, cu 20 de voluntari.

Tot ieri, la ora 15:51, Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit cu 6 pompieri militari și o autospecială de lucru cu apă și spumă, în comuna Breznița Ocol, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetație uscată. Pompierii au lichidat incendiul, care a cuprins circa 3 ha de vegetație uscată.

Ieri, la ora 15:57, Detașamentul Orșova – Garda nr. 2 de Intervenție Baia de Aramă a intervenit cu 6 pompieri militari și o autospecială de lucru cu apă și spumă, în satul Ponoarele, comuna Ponoarele, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetație uscată. Au ars circa 5 ha de vegetație uscată. La intervenție a participat și S.V.S.U. Ponoarele, cu 11 voluntari.

Aseară, la ora 19:52, Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit cu 12 pompieri militari și două autospeciale de lucru cu apă și spumă, în satul Breznița Ocol, comuna Breznița Ocol, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetație uscată. Au ars circa 10 ha de vegetație uscată.
În toate cazurile, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de folosirea focului deschis în spații deschise.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS