Accident în lanţ în Drobeta Turnu Severin soldat cu răniţiPoliţia municipiului Drobeta Turnu-Severin a fost sesizată, ieri după amiază, prin SNUAU 112, de către un participant la trafic, despre faptul că, la intersecţia străzilor Cicero cu Crihalei, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei municipiului Drobeta Turnu-Severin care a constatat faptul că o femeie, de 27 ani, din Drobeta Turnu Severin, a condus un autoturism, pe strada Crihalei, pe contrasensul sensului unic, iar la intersecţia cu strada Cicero, nu a acordat prioritate de trecere de dreapta şi a intrat în coleziune cu un alt autoturism, condus regulamentar, pe strada Cicero, de către un bărbat în vârstă de 44 ani, din Drobeta Turnu Severin.

După impact autoturismul conducătorului auto în vârstă de 44 de ani, a fost lovit din spate de către un alt autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 29 ani, din comuna Brezniţa Ocol, care nu a păstrat o distanţa regulamentară faţă de autoturismul care circula în faţa sa.


Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto în vârstă de 44 de ani şi a pasagerului ce se afla în autoturismul acestuia, victimele fiind transportate la Spitalul Judeţean Drobeta Turnu-Severin.  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Comenteaza acum

Alte stiri

13 iunie 2018

Mehedinţi: Accident cu două victime, în Severin

Un accident rutier a avut loc, în această seară, pe strada Anghel Saligny din Drobeta Turnu Severin. În impact au fost implicate două autoturisme, iar două persoane au fost rănite uşor. În jurul orei 18.00, o persoană de sex feminin

Sumarul ediției de vineri, 22 iunie 2018

Top