Mehedinţi: Peste 350 de sancţiuni contravenţionale, aplicate şoferilor indisciplinaţi

Poliţiştii rutieri au acţionat pe raza judeţului Mehedinţi, în ultimele 72 de ore, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând peste 350 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, 78 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. Au fost reţinute 23 de permise de conducere.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.


Astfel, poliţiştii au aplicat 366 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 78 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 43 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Au fost reţinute în vederea suspendării 23 de permise de conducere.  De asemenea, au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de marţi, 22 august 2017

Top