Autoturism căutat de poliţiştii doljeni, descoperit de colegii mehedinţeni

Poliţiştii Serviciului Rutier, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere si control al traficului rutier pe  DN 6, în localitatea Șimian, au oprit, aseară, pentru control un autoturism ce era condus de un tânăr în vârstă de 28 ani, din Drobeta Turnu Severin. De asemenea pe locul din dreapta față, în calitate de pasager, a fost identificat un alt tânăr în vârstă de 29, din  comuna Șimian, judeţul Mehedinți.  Procedând la verificarea autoturismului în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a constatat faptul că acesta figurează ca fiind furat din data de 31.12.2016 din mun. Craiova, judeţul Dolj.

Autoturismul a fost indisponibilizat, iar persoanele în cauză au conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean pentru verificări, cazul urmând a fi preluat de către poliţiştii doljeni în vederea continuării cercetărilor.


Comenteaza acum

Alte stiri

18 februarie 2017

Doljean arestat pentru comiterea a cinci infracțiuni

Un bărbat de 45 de ani, din comuna doljeană Scăești, a fost arestat preventiv, vineri, pentru comiterea a nu mai puțin de cinci infracțiuni. Anchetatorii au reținut că bărbatul și-a terorizat concubina, i-a bătut copiii și i-a furat mai multe
14 februarie 2017

Român căutat pentru zeci de furturi, extrădat în Austria

Un român, de 39 de ani, din Oţelu Roşul, a fost dat în urmărire internațională de poliţiştii austrieci, fiind bănuit că în cursul anului trecut şi-a făcut o obişnuinţă din a fura din magazinele de pe teritoriul austriac diferite bunuri.

Sumarul ediției de duminică, 19 februarie 2017

Top