Mehedinţi: Cercetat pentru vătămare corporală din culpă

Poliţia municipiului Drobeta Turnu-Severin a fost sesizată, de către un bărbat, ieri, cu privire la producerea unui accident rutier, soldat cu două victime omeneşti.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei municipiului Drobeta Turnu-Severin care a constatat că un tânăr în vârstă de 23 ani, din comuna Şimian, judeţ Mehedinţi, a condus pe strada Traian(direcţia Cicero – Smîrdan) un autoturism, iar la intersecţia cu strada Theodor Costescu a acroşat două persoane de sex feminin, în vârstă de 19, respectiv, 31 ani, angajate în traversare pe trecere de pietoni.

În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a celor doi pietoni, aceştia fiind transportaţi, pentru investigaţii medicale, la Spitalul Judeţean Drobeta Turnu-Severin.


Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.Comenteaza acum

Alte stiri

18 august 2017

Gorj: Şofer anchetat pentru vătămare corporală din culpă

Un şofer, de 56 de ani, din Târgu Jiu, care ieri a fost implicat într-un accidet rutier cu victime, la Câmpu Mare, este cercetat de poliţiştii gorjeni pentru vătămarea corporală din culpă. Conducătorul auto, în timp ce conducea un autoturism

Sumarul ediției de joi, 24 august 2017

Top