20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiRazie pe şoselele din Mehedinţi

Razie pe şoselele din Mehedinţi

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Mehedinţi au acţionat pentru disciplinarea participanţilor la trafic si pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave.
Ofiţerii şi agenţii de poliţie au urmărit conştientizarea conducătorilor de autovehicule şi a pasagerilor asupra importanţei utilizării centurii de siguranţă, respectarea prevederilor legale privind regimul de viteză, circulaţia pietonilor, depăşirea, acordarea de prioritate, consumul de alcool.
Poliţiştii au controlat 197 de autovehicule și au legitimat un număr de 223 de persoane, constatând un număr de 168 de abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice.
Au fost sancţionaţi 20 de conducători auto care au depăşit viteza legală pe diferite sectoare de drum şi 24 de şoferi care nu purtau centura de siguranţă.

Poliţiştii au mai aplicat 4 sancţiuni contravenţionale pentru defecţiunile tehnice constatate, 3 sancţiuni contravenţionale pentru lispă acte, iar 6 sancţiuni au fost aplicate pietonilor pentru traversări neregulamentare. Valoarea sancţiunilor aplicate in cursul zilei de ieri este de 38.575 de lei. Poliţiştii au reţinut în vederea suspendării sau anulării 15 de permise de conducere şi 4 certificate de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS