Intervenţii ale pompierilor mehedinţeniInspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” al judeţului Mehedinţi a intervenit, în ultimele 24 de ore, pentru stingerea a trei incendii, îndepărtarea unui roi de viespi şi la 16 urgenţe medicale.

Joi, la ora 13:20, Staţia de Pompieri Vînju Mare a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, în satul Burila Mică, comuna Gogoşu, pentru îndepărtarea unui roi de viespi.

Joi, la ora 16:13, un echipaj din cadrul Staţiei de Pompieri Vânju Mare a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, în satul Burila Mică, comuna Gogoşu, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată. Timp de două ore, pompierii au acţionat pentru stingerea incendiului, care a cuprins circa 15 ha de vegetaţie uscată. La intervenţie a participat şi S.V.S.U. Gogoşu cu trei voluntari. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea focului deschis în spaţii deschise.


Joi, la ora 16:50, Detaşamentul de Pompieri Dr. Tr. Severin a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, un ATV şi  şapte subofiţeri, în satul Jidoştiţa, comuna Jidoştiţa, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată. Au ars circa 5 ha de vegetaţie uscată şi mărăciniş. La intervenţie a participat şi S.V.S.U. Jidoştiţa cu şase voluntari. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost crearea din culpă a condiţiilor pentru a genera incendiul.

Joi, la ora 17:44, un echipaj din cadrul Staţiei de Pompieri Vânju Mare a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, în satul Cozia, comuna Pristol, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată. Au ars circa 10 ha de vegetaţie uscată. La intervenţie a participat şi S.V.S.U. Pristol cu trei voluntari. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea focului deschis în spaţii deschise.


Comenteaza acum

Alte stiri

15 iunie 2018

Vâlcea: Acţiuni după furtună

Prefectura Vâlcea a anunţat că, ieri, echipajele de intervenţie din cadrul ISU şi Pieţe Prest, au intervenit pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea pentru îndepărtarea unui număr de 7 arbori căzuţi şi/sau înclinaţi cu risc major de prăbuşire. Pe ...

Sumarul ediției de luni, 16 iulie 2018

Top