Mehedinţi: 1200 lei /oră, media amenzilor aplicate de poliţiştii rutieri

Autori


Poliţiştii Serviciului Rutier Mehedinţi au continuat acţiunile pe şoselele din judeţ şi au aplicat în 24 de ore sancţiuni în valoare de 28.650, adică în medie de 1193 de lei / oră. Potrivit unui comunicat al IPJ Mehedinţi, în total, ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 155 de sancţiuni contravenţionale, reţinute în vederea suspendării 5 permise de conducere, şi 2 certificate de înmatriculare.

Astfel, 17 sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 30 de participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 5 pietoni pentru traversări neregulamentare, o sancţiune a fost aplicată pentru defecţiuni tehnice constatate, iar 4 sancţiuni au fost aplicate pentru lipsa documentelor, restul abaterilor fiind aplicate la alte acte normative.


Valoarea sancţiunilor aplicate este 28.650 lei.


Comenteaza acum

Alte stiri

19 iulie 2018

Pieton accidentat mortal pe DN 67

O femeie, de 39 de ani, din comuna Malovăţ, şi-a pierdut viaţa ieri-noapte, într-un accident rutier produs pe DN 67, în afara localității Halânga, judeţul Mehedinţi. Un bărbat, de 44 de ani, din comuna Bâlvănești, în timp ce conducea un
18 iulie 2018

Cod Galben de vânt în Dolj şi Mehedinţi

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenţionare de Cod Galben de vânt până astăzi la ora 20.00, în judeţele Dolj şi Mehedinţi. Se vor semnala local intensificări ale vântului, din sector vestic, ce vor atinge la rafală 55-65 km/h.
18 iulie 2018

(VIDEO) Mehedinți: Accident mortal la Halanga

Un grav accident rutier s-a petrecut azi noapte la Halânga. O femeie, de 39 de ani, a fost acroşată de un autoturism. Deşi, la fata locului s-a deplasat un echipaj SMURD, cu toate eforturile, victima a decedat. Potrivit IPJ Mehedinți,

Sumarul ediției de sâmbătă, 21 iulie 2018

Top