O duminică de foc pentru pompierii mehedinţeniStația de Pompieri Vînju Mare a intervenit ieri la prânz cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și cinci subofițeri, în satul Gvardenița, comuna Bălăcița,  pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. Au ars acoperișul casei construit din lemn cu învelitoare din țiglă pe o suprafață de circa 60 mp, tocăria din lemn, aparatura electrocasnică și electronică și documentele de identitate.

Tot ieri, Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și opt subofițeri, în municipiu, Str. Brîncoveanu, pentru deblocarea unei persoane din apartament. La sosirea forțelor proprietara apartamentului a fost găsită inconștientă în dormitor. Victimei i s-a acordat primul ajutor de către echipajul SMURD fiind predată unui echipaj SAJ.

Aseară, Stația de Pompieri Vînju Mare a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și cinci subofițeri, în comuna Rogova, pentru lichidarea unui incendiu de vegetație uscată. A ars circa cinci hectare vegetație uscată. Exista pericolul de propagare a incendiului la culturile de porumb. La stingerea incendiului a participat și S.V.S.U. Rogova cu doi voluntari.


Azi noapte, Stația de Pompieri Vînju Mare a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și patru subofițeri, în comuna Livezile,  pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la gardul din lemn și plantele furajere. Au ars circa cinci ml de gard din lemn și circa 4t plante furajere. La stingerea incendiului a participat și 1 voluntar din cadrul S.V.S.U. Livezile.

Tot azi noapte, Pichetul de Pompieri Strehaia a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și şase subofițeri, în satul Petra, comuna Bîcleș, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la mărăciniș și lăstăriș.  A ars circa 10 ha de mărăciniș și lăstăriș. Exista pericolul de propagare a incendiului la pădurea de foioase din apropiere.Comenteaza acum

Alte stiri

2 iulie 2018

Mehedinţi: Viitorii jandarmi vor susține evaluarea psihologică

91 de candidați înscriși pentru a susține concurs de admitere la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani și Scoala Militară de Subofiteri ,,Petru Rareș” Fălticeni , vor susține marţi, 3 iulie, evaluarea ...

Sumarul ediției de vineri, 20 iulie 2018

Top