6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Locuri de muncă sezonieră în agricultură în Spania

Mehedinţi: Locuri de muncă sezonieră în agricultură în Spania

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mehedinţi, prin serviciul de ocupare EURES Romania, oferă 800 locuri de muncă vacante (la nivel naţional) în Spania pentru munca sezonieră în agricultură (sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, cu vârsta cuprinsa între 18–40 ani), pentru recoltarea căpşunilor, campania 2017 (nu se solicită experiență).
Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii.
Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.
Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi (nu există posibilitatea cazării solicitanților bărbați în cadrul firmei).
Persoanele care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Mehedinţi din Drobeta Turnu Severin, bd Carol I nr 3, tel 0252 / 319029.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS