Razii pe şoselele din Mehedinţi

În ultimele 24 de ore, poliţiştii Serviciului Rutier Mehedinţi au continuat acţiunile pe şoselele mehedinţene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 132 de sancţiuni contravenţionale, reţinute în vederea suspendării 13 de permise de conducere, şi 2 certificate de înmatriculare.

Astfel, 30 de sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 11 participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, o sancţiune a fost aplicată pentru defecţiuni tehnice constatate, iar 4 sancţiuni pentru lipsă acte. Valoarea sancţiunilor aplicate este de 37.825 lei.


Comenteaza acum

Alte stiri

23 septembrie 2016

Mehedinți: Acţiune de prevenire a accidentelor rutiere

În ultimele 24 de ore, poliţiştii Serviciului Rutier au continuat acţiunile pe şoselele mehedinţene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi ...

Sumarul ediției de duminică, 25 septembrie 2016

Top