10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Acţiune de prevenţie a poliţiştilor în municipiul Orşova

Mehedinţi: Acţiune de prevenţie a poliţiştilor în municipiul Orşova

Polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității Mehedinţi, împreună cu șeful biroului O.P. Urban și Compartimentul Proximitate din cadrul Poliţiei municipiului Orşova , au organizat ieri o acțiune preventivă în rândul cetățenilor.
Acţiunea a avut ca scop prevenirea înșelăciunilor prin metoda „Accidentul”, responsabilizarea persoanelor vârstnice, potenţiale victime ale acestor infracţiuni prin adresarea de sfaturi utile şi adoptarea unor atitudini responsabile şi de autoprotecţie.
Acțiunea s-a desfășurat la sediul Primăriei din municipiul Orșova unde, în prezența primarului, a șefului și lucrătorilor Poliției locale și cetățenilor au avut loc discuții interactive, prezentarea de exemple din cazuistica politiei și sfaturi preventive.
În vederea continuării activităților poliţiştii s-au deplasat la Oficiul Poștal din municipiului Orşova unde, în prezența dirigintelui de poștă, au purtat discuții cu toți factorii poștali din municipiu în scopul prevenirii acestui gen de înșelăciune.
Având în vedere faptul că cele mai multe victime ale infracțiunii de înșelăciune sunt persoane vârstnice, angajații Oficiului Poștal ne-au asigurat că ne vor sprijini în informarea și responsabilizarea cetățenilor, atât cu ocazia distribuirii pensiilor, cât și în diversele dialoguri pe care le au cu cetățenii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS