12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi163 de şoferi indisciplinaţi, sancţionaţi de poliţiştii mehedinţeni

163 de şoferi indisciplinaţi, sancţionaţi de poliţiştii mehedinţeni

Ofiţerii şi agenţii de poliţie mehedinţeni au efectuat ieri contoale pentru a urmări conştientizarea conducătorilor de autovehicule şi a pasagerilor asupra importanţei utilizării centurii de siguranţă, respectarea prevederilor legale privind regimul de viteză, circulaţia pietonilor, depăşirea, acordarea de prioritate, consumul de alcool, precum şi respectarea normelor rutiere de către biciclişti, căruţaşi, mopedişti şi motociclişti.
Poliţiştii au controlat 185 de autovehicule si au legitimat un număr de 216 persoane, constatând un număr de 163 de abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice.
Au fost sancţionaţi 32 de conducători auto care au depăşit viteza legală pe diferite sectoare de drum, 19 conducători auto pentru lipsa portului centurii de siguranţă şi 3 pietoni pentru traversări neregulamentare.
De asemenea, poliţiştii au mai aplicat 3 sancţiuni contravenţionale pentru lipsa documentelor conducătorilor auto ce se deplasau pe diferite sectoare de drum şi o sancţiune pentru pentru defecţiuni tehnice constatate. Valoarea sancţiunilor aplicate în cursul zilei de ieri este de 30.550 de lei. Poliţiştii au reţinut în vederea suspendării sau anulării 4 permise de conducere şi 5 certificate de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS