10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: 13 tineri se pregătesc pentru a deveni ofițeri jandarmi

Mehedinţi: 13 tineri se pregătesc pentru a deveni ofițeri jandarmi

În urma demarării activităților de recrutare privind oferta educațională la arma „Jandarmi”, la sediul Jandarmeriei Mehedinți s-au înscris 13 tineri care doresc să devină ofițeri. Dintre aceștia, 12 candidați  s-au înscris pentru a susține examen la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București-Arma Jandarmi – și un candidat a ales să  urmeze cursurile Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă”- Facultatea de management aeronautic.
Candidaţii care au primit  avizul „apt psihologic”, în urma examinării de către specialişti din cadrul Centrului de Psihosociologie al M.A.I.,  urmează să susțină celelalte probe de concurs: contravizita medicală și  verificarea probelor sportive. La  Academia de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti,  se desfășoară  în perioada 24.07-10.08.2016,  următoarea etapă și anume susținerea  testului  grilă la disciplinele: istorie, limba română, limba străină – engleză/franceză/germană/rusă/spaniolă(funcție de opțiunile exprimate).
Relaţii suplimentare privind desfășurarea examenelor de admitere precum și alte informații,  se pot obţine de la Biroul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi, situat pe strada Portului nr.2, Drobeta Turnu Severin, telefon 05252 311078/311079, sau pe site-ul unităţii: www.jandarmeria mehedinţi.ro, rubrica Anunţuri.
Pentru școlile de subofiteri, înscrierile se fac până pe data de 29 iulie 2016.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS