5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Jandarmii au restituit unui cetățean portmoneul pierdut

Mehedinţi: Jandarmii au restituit unui cetățean portmoneul pierdut

Doi subofițeri jandarmi au dat dovadă de un gest normal și onorabil, restituind  unui cetățean portmoneul cu acte și bani pe care acesta îl pierduse.

Ziua de duminică, 10 iulie, a fost una norocoasă pentru cetățeanul  P.Gheorghe, care, în timp ce se afla la  cumpărături în  Piața Agroalimentară din cartierul Crihala, și-a pierdut documentele personale și  o sumă de bani, care se aflau în portmoneu.
Norocul lui au fost cei doi subofițeri jandarmi, care  se aflau în jurul orelor 11.30,  într-o misiune de patrulare în incinta pieței și au găsit portmoneul de culoare neagră pierdut.
Conform procedurilor,  în prezența unui martor, aceștia  au verificat conținutul pentru a identifica proprietarul. Portmoneul conținea două cărți  de identitate, un permis de conducere și atestat profesional, precum și o sumă de bani în lei și euro. Pe baza documentelor,  jandarmii au identificat în scurt timp proprietarul bunurilor, care s-a prezentat pentru a le ridica, nu înainte de a mulțumi jandarmilor pentru vigilența și simțul civic de care au dat dovadă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS