17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Şedinţă a Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice

Mehedinţi: Şedinţă a Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice

Şedinţa Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice a avut loc, astăzi, la sediul Instituţiei Prefectului judeţului Mehedinţi.
La ședință au fost prezenți prefectul județului Mehedinți, Cristinel Pavel, reprezentanții Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Mehedinți, Casei de Pensii Mehedinți, Direcției de Sănătate Publică Mehedinți, Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice Mehedinți, Legii Județene a Pensionarilor Mehedinți, Asociației Pensionarilor CFR Mehedinți, Asociației Pensionarilor CFR Mehedinți, ANVR-MApN filiala Mehedinți, ANCMRR-SRI sucursala Mehedinți, Uniunii Veteranilor de Război și a Văduvelor Urmașe Mehedinți, CAR „Omenia” Sucursala Mehedinți.

La primul punct pe ordinea de zi a ședinței, reprezentantul Primăriei Drobeta Turnu Severin a prezentat stadiul ștrandului municipal de la Schela Cladovei și facilităţile acordate persoanelor vârstnice. Acesta a precizat că persoanele vârstnice beneficiază de asistență medicală și posibilități de tratament cu nămol în mod gratuit.

În cadrul aceleiași ședințe, cei prezenți au aprobat noul regulament de constituire şi funcţionare al Comitetului consultativ de dialog civic pentru problemele persoanelor vârstnice constituit la nivelul judeţului Mehedinţi.

Președinții asociațiilor persoanelor vârstnice au venit cu propunerea ca luna viitoare, la şedinţa Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice, să participe și reprezentanți din noua conducere a Primăriei Drobeta Turnu Severin și Consiliului Județean Mehedinți.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS