10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiSeminar susţinut de Consiliul Concurenţei la Prefectura Mehedinţi

Seminar susţinut de Consiliul Concurenţei la Prefectura Mehedinţi

Consiliul Concurenței a organizat miercuri, 8 iunie, cu sprijinul Instituției Prefectului județului Mehedinți, la Drobeta Turnu Severin, un seminar cu temele „Bune practici în domeniul ajutorului de stat” și „Conformarea companiilor cu regulile de concurență”.

La seminar au participat vicepreședintele Consiliului Concurenței, Otilian Neagoe, prefectul județului Mehedinți, Cristinel Pavel, reprezentanți ai mediului de afaceri, primăriilor și serviciilor deconcentrate din județul Mehedinți.

În cadrul evenimentului au fost abordate teme de interes pentru autoritățile locale și pentru mediul regional de afaceri, precum regimul licitațiilor trucate, ajutorul de stat, acordurile verticale și politica de clemență. Printre vorbitori s-au regăsit membrii Plenului Consiliului Concurenței și directori ai structurilor de specialitate.

În deschiderea seminarului, prefectul județului Mehedinți, Cristinel Pavel, a subliniat importanța implementării unui set de bune practici menite să prevină o eventuală încălcare a legislației concurenței și riscurile aferente.

Consiliul Concurenței organizează în Mehedinți, în data de 9 iunie, și o întâlnire bilaterală cu conducerea Autorității de Concurență din Republica Serbia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS