Aproape 700 de sancţiuni contravenţionale în 72 de ore, aplicate şoferilor mehedinţeni

razie politie


Poliţiştii Serviciului Rutier Mehedinţi au aplicat, în ultimele 72 de ore 687 de sancţiuni contravenţionale participanţilor la trafic care nu au respectat Codul Rutier, în valoare de 45.250 de lei.

În ultimele 72 de ore, poliţiştii Serviciului Rutier au continuat acţiunile pe şoselele mehedinţene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 687 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 45.250 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării un număr de 69 de permise de conducere şi au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.


Poliţiştii au constatat 6 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere principalele cauze generatoare fiind nepăstrarea distanţei regulamentare în mers şi neacordarea de prioritate.

Astfel, 220 de sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 22 de  participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 4 pietoni au fost sancţionaţi pentru traversări neregulamentare, 13 conducători auto au fost sancţionaţi pentru lipsa documentelor, 8 pentru defecţiuni tehnice ale autovehiculelor, iar 21 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru efectuarea neregulamentară a manevrei de depăşire.


Comenteaza acum

Alte stiri

16 august 2018

Gorj: Doi răniți în urma unui accident rutier pe DN6B

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Goesti, a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea pe DN 6B, prin satul Duțulesti, intrând în coliziune frontala cu un alt autoturism, care circula din sens opus și era

Sumarul ediției de duminică, 19 august 2018

Top