11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Craioveancă sancționată de jandarmi în Târgul Veterani

Mehedinţi: Craioveancă sancționată de jandarmi în Târgul Veterani

Pe timpul executării unei  acțiuni punctuale în cadrul dispozitivului de menținere a ordinii publice, echipajul de intervenție al Jandarmeriei Mehedinți a surprins la sfârșitul  săptămânii,  în Târgul Comercial ,,Veterani” din municipiul Drobeta Turnu Severin, o persoană care oferea spre vânzare mai multe bunuri.
Continuând cercetările, jandarmii au constatat că persoana în  cauză, o craioveancă  în varstă de 24 de ani, avea expuse în vederea comercializarii  30 de undițe, tip lansete telescopice, la care nu era afișat prețul de vânzare și un dispozitiv pentru șocuri electrice, cu accesorii(port, încărcător).
Având în vedere cele constatate, persoana în cauză a fost sancționată contravențional  de jandarmi cu amendă în valoare de 500 lei, în conformitate cu prevederile Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități ilicite, iar pentru comercializarea dispozitivului de șocuri electrice, jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,portul   sau folosirea fără drept  de obiecte periculoase”.
Bunurile găsite asupra femeii au fost confiscate, iar actele de sesizare întocmite au fost înaintate organelor de poliție, în vederea continuării cercetărilor.
Pentru un plus de siguranță, jandarmii recomandă cetățenilor să anunțe cea mai apropiată patrulă de ordine publică dacă sunt abordați de necunoscuți  care le oferă spre vânzare diverse produse și să nu încurajeze astfel de fapte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS