7.6 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinți: Jandarmii la datorie de Sfântul Gheorghe și sărbătoarea Floriilor

Mehedinți: Jandarmii la datorie de Sfântul Gheorghe și sărbătoarea Floriilor

În perioada 23-24 aprilie a.c., peste 20 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Mehedinți și Grupării de Jandarmi Mobile ,,Frații Buzești” Craiova participă la misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele cultural-artistice organizate în zona de responsabilitate, pentru ca acestea să se desfășoare într-un climat optim de ordine și siguranță.
În baza Planului de măsuri pentru creșterea siguranței publice, aprobat de conducerea Ministerului Afacerilor Interne, jandarmii vor acționa pentru prevenirea producerii faptelor antisociale și protecția participanților pe perioada desfășurării concertului de muzică ușoară ce se va desfășura sâmbătă 23 aprilie, în municipiul Orșova. În aceeași zi, jandarmii vor acţiona pentru ca ca ordinea şi liniştea publică să nu fie tulburată la sărbătorile câmpenești ce se organizează în localitățile Vânători și Prunișor.
Pentru una desfășurarea a acestor activități, jandarmii recomandă participanților să respecte indicațiile organizatorilor și forțelor de ordine, reamintind că nu vor fi tolerate faptele ce aduc atingere ordinii publice și siguranței cetățeanului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS