22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Pompierii, zilnic în sprijinul cetăţenilor

Mehedinţi: Pompierii, zilnic în sprijinul cetăţenilor

Pompierii din cadrul ISU „Drobeta” al judeţului Mehedinţi au intervenit, în ultimele 24 de ore, pentru stingerea a două incendii, deblocarea uşii unui apartament şi la 13 urgenţe medicale.
Ieri, la ora 15.02, un echipaj de pompieri din cadrul Pichetului de Pompieri Strehaia s-a deplasat cu o autospecială de intervenţie cu apă şi spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o magazie de materiale în comuna Grozeşti, sat Păsărani. Au ars: rame de stupi, lenjerie textilă, gard din scândură şi un perete de la magazie.
De asemenea, echipajele de pompieri ale Detaşamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin s-au deplasat cu o autospecială de intervenţie cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înalţime şi o ambulanţă S.M.U.R.D., pentru deblocare uşii unui apartament în municipiul Dr. Tr. Severin. La faţa locului s-a intervenit prin pătrunderea pe fereastra locuinţei, în interior fiind găsită o victimă de sex feminin căreia i-a fost acordat primul ajutor, fiind apoi transportată la U.P.U. În această dimineață, la ora 04.22, un echipaj de pompieri din cadrul Staţiei de Pompieri Vânju Mare s-a deplasat cu o autospecială de intervenţie cu apă şi spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit în comuna Dîrvari, sat Gemeni. Au ars: dormitorul locuinţei pe o suprafață de 16 mp, o bucătărie de vară construită din chirpici pe o suprafaţă de 12 mp și acoperişul anexei construit din lemn.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS