11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiPoliţiştii mehedinţeni au confiscat peste 69.000 de ţigarete

Poliţiştii mehedinţeni au confiscat peste 69.000 de ţigarete

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice împreună cu lucrătorii Serviciului Rutier au confiscat 3464 de pachete de ţigări şi au indisponibilizat un autoturism în urma unei acţiuni pentru combaterea contrabandei

La data de 3 martie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu Serviciului Rutier, au continuat activităţile pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu produse acccizabile. Cu această ocazie, au oprit pe DN 6 un autovehicul, care în urma legitimării celor două persoane ocupante ale acestuia şi percheziţionarea autovehiculului au fost identificate sub capota acestuia, în interiorul portierelor, în torpedo şi în bara de protecţie spate, cantiatea de 19.280 ţigarete nemarcate în condiţiile legii.
Aceleaşi efective, la data menţionată, au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa unei personae de 50 ani din oraşul Vînju-Mare, unde au descoperit cantitatea de 50.000 de ţigarete nemarcate în condiţiile legii, luându-se măsura indisponibilizării ţigaretelor şi a autovehiculului, în valoare totală de aproximativ 43.640 lei.
În cauză, faţă de cele trei persoane, a fost întocmit dosar penal. Totodată, cele trei persoane au fost reţinute pe o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin cu propunere corespunzătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS