14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: 678 de sancțiuni contravenționale aplicate de polițiști în acest weekend

Mehedinţi: 678 de sancțiuni contravenționale aplicate de polițiști în acest weekend

În acest weekend, peste 350 de polițiști din structuri de ordine publică, rutieră, judiciar, transporturi și arme au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și asigurarea unui climat adecvat de ordine și siguranță publică

În ultimele 72 de ore, 120 de poliţiştii au acţionat zilnic, în sistem integrat, alături de celelalte forțe ale Ministerului Afacerilor Interne (polițiști de frontieră, cei de la imigrări, jandarmi și pompieri), pentru siguranţa cetăţenilor.

Polițiștii au inițiat și organizat 56 de acțiuni și controale în urma cărora au constatat 14 infracţiuni, au legitimat peste 1350 persoane şi au aplicat 678 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 210.028 de lei.

La activități au fost angrenaţi peste 350 de poliţişti fiind identificate şi conduse la sediul poliției mai multe persoane, în vederea consilierii acestora cu privire la ordinea şi siguranţa publică.
Au fost verificate 28 localuri de alimentaţie publică şi 26 săli de jocuri mecanice fiind atenţionate 318 persoane şi efectuate 192 de controale corporale.

Desfăşurând activităţi specifice, poliţiştii au depistat mai multe persoane cercetate pentru comiterea de infracțiuni la regimul rutier fiind reținute 14 permise de conducere și retrase 2 certificate de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS