8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi11 persoane salvate de pompierii mehedinţeni în 24 de ore

11 persoane salvate de pompierii mehedinţeni în 24 de ore

Pompierii din cadrul ISU „Drobeta”al judeţului Mehedinţi au intervenit, în ultimele 24 de ore, pentru salvarea a 11 persoane, două dintre acestea victime ale unui accident rutier, una cu probleme medicale, blocată în apartament, iar alte opt persoane sufereau de diferite afecţiuni medicale. Paramedicii SMURD au acordat îngrijiri medicale de urgenţă şi au transportat persoanele la spital .

Marţi, două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului   Drobeta Turnu Severin au intervenit cu două autospeciale de intervenţie şi o ambulanţă SMURD, pentru deblocarea uşii unui apartament din municipiul Drobeta Turnu Severin, str. Decebal, în interiorul căruia se afla, imobilizată, o persoană cu probleme medicale. După pătrunderea pompierilor în apartament, victima a fost găsită în stare gravă, având accident vascular cerebral. Paramedicii SMURD au acordat primul-ajutor calificat, după care persoane a fost preluată de către un echipaj SAJ.

Un echipaj de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenţie Baia de Aramă a intervenit cu o autospecială de intervenţie, în oraşul Baia de Aramă, str. Republicii, pentru îndepărtarea unor elemente de construcţie desprinse din acoperişul unui bloc de locuinţe, care prezentau pericol de cădere peste pietoni.

Aseară, un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului  Drobeta Turnu Severin a intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, la un accident rutier produs în municipiul Dr.Tr.Severin, str. Antonini. Accidentul a fost soldat cu două victime şi avarierea celor două autoturisme implicate. Cele două victime, una cu traumatism la un membru inferior şi cealaltă cu dureri în zona cervicală, au fost asistate medical de către echipajul SMURD şi transportate la UPU Dr.Tr.Severin pentru investigaţii suplimentare.Totodată, pompierii au îndepărtat riscul de izbucnire a unui incendiu la cele două autoturisme avariate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS