Accident cu victimă pe o stradă din Drobeta Turnu SeverinSeara trecută, la ora 19.02, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al judeţului Mehedinţi a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, pe str. Dr. Saidac, din municipiul Dr.Tr.Severin. La locul evenimentului s-a deplasat imediat o autospecială cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin. În urma accidentului rutier au rezultat rănirea conducătorului auto şi avarierea a două autoturisme (unul aflându-se parcat în curtea unui imobil), precum şi distrugerea porţilor imobilului.

Pompierii prezenţi la locul accidentului au intervenit pentru acordarea primului-ajutor victimei, împreună cu un echipaj SAJ, şi au luat măsuri pentru înlăturarea riscului de izbuncire a unui incendiu. Victima a fost, ulterior, transportată la UPU de către ambulanţa SAJ.


Mai multe echipaje de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de urgenţă „Drobeta” al judeţului Mehedinţi au intervenit, în cursul zilei de miercuri, la patru urgenţe medicale, iar paramedicii SMURD au transportat la UPU persoanele cu care aveau afecţiuni medicale.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de duminică, 25 februarie 2018

Top