Pompierii mehedinţeni, salvatori şi pentru persoanele cu probleme medicale

(Foto: Anca Ungurenuș)
(Foto: Anca Ungurenuș)

Pompierii din cadrul ISU „Drobeta” au intervenit, în ultimele 24 de ore, la cinci urgenţe medicale, pentru stingerea unui incendiu, acordarea primului-ajutor medical victimei unui accident rutier şi transportarea unei persoane supraponderale de la domiciliu până la ambulanţă.

Un echipaj de pompieri, din cadrul Gărzii de intervenţie Baia de Aramă, a intervenit ieri după amiază cu o autospecială de intervenţie, în satul Băloşi, comuna Ponoarele, în sprijinul ehipajului SAJ, pentru transportul unei persoane supraponderale, din locuinţă şi până la ambulanţa aflată la o distanţă de cca. 200 m. La intervenţie au participat şi 5 voluntari din cadrul SVSU, având în vedere că persoana avea o greutate de aprox. 200 kg.

Un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului Dr.Tr. Severin, a intervenit cu o ambulanţă, pentru acordarea primului-ajutor medical şi transportarea la UPU a unei persoane, victimă a unui accident rutier. Accidentul s-a produs între două autoturisme, pe str. Mareşal Averescu, din municipiul Dr.Tr.Severin şi a fost soldat cu rănirea unei persoane. Bărbatul, în vârstă de 68 de ani, care avea dureri lombare, a fost transportat la UPU de către paramedicii SMURD, pentru efectuarea unor investigaţii suplimentare.


Aseară, un echipaj de pompieri, din cadrul Staţiei Vânju Mare a intervenit, cu o autospecială de intervenţie cu apă şi spumă, în satul Dobra, comuna Bălăciţa, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. Incendiul a cuprins cca. 2 mp din peretele unei camere construită din paiantă. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost determinată de coşul de evacuare a fumului neprotejat termic faţă de materialele combustibile.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de joi, 17 august 2017

Top