9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiPompierii mehedinţeni, salvatori şi pentru persoanele cu probleme medicale

Pompierii mehedinţeni, salvatori şi pentru persoanele cu probleme medicale

Pompierii din cadrul ISU „Drobeta” au intervenit, în ultimele 24 de ore, la cinci urgenţe medicale, pentru stingerea unui incendiu, acordarea primului-ajutor medical victimei unui accident rutier şi transportarea unei persoane supraponderale de la domiciliu până la ambulanţă.
Un echipaj de pompieri, din cadrul Gărzii de intervenţie Baia de Aramă, a intervenit ieri după amiază cu o autospecială de intervenţie, în satul Băloşi, comuna Ponoarele, în sprijinul ehipajului SAJ, pentru transportul unei persoane supraponderale, din locuinţă şi până la ambulanţa aflată la o distanţă de cca. 200 m. La intervenţie au participat şi 5 voluntari din cadrul SVSU, având în vedere că persoana avea o greutate de aprox. 200 kg.

Un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului Dr.Tr. Severin, a intervenit cu o ambulanţă, pentru acordarea primului-ajutor medical şi transportarea la UPU a unei persoane, victimă a unui accident rutier. Accidentul s-a produs între două autoturisme, pe str. Mareşal Averescu, din municipiul Dr.Tr.Severin şi a fost soldat cu rănirea unei persoane. Bărbatul, în vârstă de 68 de ani, care avea dureri lombare, a fost transportat la UPU de către paramedicii SMURD, pentru efectuarea unor investigaţii suplimentare.

Aseară, un echipaj de pompieri, din cadrul Staţiei Vânju Mare a intervenit, cu o autospecială de intervenţie cu apă şi spumă, în satul Dobra, comuna Bălăciţa, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. Incendiul a cuprins cca. 2 mp din peretele unei camere construită din paiantă. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost determinată de coşul de evacuare a fumului neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS