6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiA.J.O.F.M. Mehedinți organizează selecție pentru studenții care doresc să lucreze în Germania

A.J.O.F.M. Mehedinți organizează selecție pentru studenții care doresc să lucreze în Germania

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Mehedinţi anunță organizarea selecției pentru studenții și masteranzii care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei, pe perioada vacanței de vară (minimum 2 luni). Pentru anul 2016, Agenția Federală de Muncă din Germania dispune de 100 de locuri destinate studenților români.
Menționăm că pot participa studenții și masteranzii care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/ foarte bune de limba germană.
Selecția are loc anual, în baza înțelegerii încheiate între Ministerul Muncii, Solidarității Sociale și Familiei și Agenția Federală de Muncă din Germania, privind medierea studenţilor români în vederea angajării pe perioada vacanţei de vară în Republica Federală Germania.
Studenții și masteranzii care au domiciliul în județul Mehedinţi sau sunt înregistrați la o instituție de învățământ superior din acest județ, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mehedinţi, bulevardul Carol I nr 3 pentru a–și înregistra dosarele cel mai târziu până în data de 04.02.2016.
Informații suplimentare legate de condițiile de mediere, documentele necesare înregistrării studenților, precum și instrucțiunile de completare a acestora, puteți afla la numărul de telefon 0252 / 319029 sau accesând site-ul A.J.O.F.M. Mehedinţi, www.ajofmmehedinti.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS