Mehedinţi: Bărbat strivit sub o maşină într-un service auto neautorizat

12591955_1213827871966672_1354581751_o

Un incident deosebit de grav s-a produs în această dimineaţă la un service auto neautorizat din Drobeta Turnu Severin, potrivit mhalert.ro. Proprietarul atelierului în care se repară maşini a fost strivit de un autoturism la care lucra, după ce elevatorul care îl ţinuse suspendat a cedat, iar omul a fost prins sub greutatea maşinii. La faţa locului a fost chemat un echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi care l-a resuscitat pe bărbatul de 53 de ani şi l-a transportat la Spitalul Judeţean cu şanse minime.

Primele informaţii arată că omul era singur în service astfel că a stat acolo aproape 15 minute până l-a găsit cineva şi a sunat la 112.

„L-am găsit strivit sub maşină. Este un mecanic auto, lucra sub maşină. S-a defectat cric-ul, a căzut maşina peste el. L-au scos de sub maşină, nu ştim cât a stat sub maşină: 10 – 15 minute. Dcaă s-a instalat stop-ul de 10 – 15 minute, activitatea cerebrală poate să fie nulă. Sub manevrele de resuscitare şi medicaţie, pulsul s-a reluat. Poate fi o fractură de coloană, pot fi leziuni interne, rămâne de investigat paraclinic.”, a declarat medicul Valerică Viaşu din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi.


Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. Inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Mehedinţi au deschis o anchetă, dar au aflat că service-ul nu era autorizat. Bărbatul lucra acasă, fără forme legale.Comenteaza acum

Alte stiri

18 august 2017

Vâlcea: Material lemnos confiscat la Buneşti

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Băile Govora și cei din cadrul Postului de poliție Bunești, însoțiți de jandarmi din cadrul I.J.J.Vâlcea au depistat, ieri, o autoutilitară în care se transporta material lemnos fără documente ...

Sumarul ediției de sâmbătă, 19 august 2017

Top