14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi12 solicitări în 24 de ore pentru pompierii mehedinţeni

12 solicitări în 24 de ore pentru pompierii mehedinţeni

Pompierii din cadrul ISU „Drobeta” au intervenit, în ultimele 24 de ore, la 9  urgenţe medicale,  pentru stingerea unui incendiu şi pentru îndepărtarea unor elemente de construcţie de pe acoperişul unei clădiri.

Un echipaj de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenţie Baia de Aramă a intervenit, în oraşul Baia de Aramă, str. Republicii, pentru îndepărtarea unor elemente de construcţie (grinzi de lemn) de pe acoperişul unei clădiri dezafectate.

Un echipaj de pompieri din cadrul Staţiei de Pompieri Vânju Mare a intervenit, cu o autospecială cu apă şi spumă, în localitatea Dârvari, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. Incendiul a cuprins obiecte de mobilier şi aparatură electrocasnică dintr-o cameră de locuit şi a fost stins de pompieri înainte de a se extinde la întrega casă. Cauza probabilă a producerii incendiului au fost scurtcircuitul electric produs la un aparat electric de încălzit lăsat sub tensiune.

Un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Dr.Tr.Severin a intervenit, în municipiul Dr.Tr.Severin, Aleea Aluniş, pentru transportul unei persoane supraponderale şi cu afecţiuni medicale din locuinţă şi până la ambulanţă.

Serviciul SMURD din cadrul I.S.U. „Drobeta” al judeţului Mehedinţi a intervenit la 9 urgenţe medicale. Echipajele au acţionat în localităţile Gura-Văii, Dudaşul Cerneţiului, Brezniţa de Ocol, Strehaia, Dr.Tr.Severin, Eşelniţa şi Tâmna. S-a intervenit pentru dureri de cap, febră, stări de rău, insuficienţe respiratorii, vărsături şi traumatisme în urma unei agresiuni. După acordarea primului-ajutor calificat, nouă persoane au fost transportate la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri suplimentare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS