Mehedinţi: Amenzi de peste 55.000 de lei, aplicate de poliţiştii de la RutierăÎn acest weekend, poliţiştii rutieri au acţionat pentru disciplinarea participanţilor la trafic si prevenirea evenimentelor rutiere

Ofiţerii şi agenţii de poliţie au urmărit conştientizarea conducătorilor de autovehicule şi a pasagerilor asupra importanţei utilizării centurii de siguranţă, respectarea prevederilor legale privind regimul de viteză, circulaţia pietonilor, oprirea, acordarea de prioritate, consumul de alcool.

Poliţiştii au controlat 413 autovehicule si au legitimat un număr de 462 persoane, constatând un număr de 312 abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Au fost sancţionaţi 78 de conducători auto care au depăşit viteza legală pe diferite sectoare de drum şi 57 de şoferi care nu purtau centura de siguranţă.


Poliţiştii au mai aplicat 6 sancţiuni contravenţionale pentru defecţiunile tehnice constatate, iar 18 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pietonilor pentru traversări neregulamentare.

Valoarea sancţiunilor aplicate în perioada de referință este de 55.294 de lei.

Poliţiştii au reţinut în vederea suspendării sau anulării 7 permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de duminică, 24 iunie 2018

Top