17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiIncendii şi urgenţe medicale pentru pompierii mehedinţeni

Incendii şi urgenţe medicale pentru pompierii mehedinţeni

În ultimele 24 de ore, pompierii mehedinţeni au intervenit la şapte urgenţe medicale, pentru stingerea a două incendii izbucnite la un coş de evacuare a fumului şi la anvelope uzate şi pentru transportul unei persoane supraponderale.

În cursul zilei de ieri, pompierii din cadrul I.S.U. „Drobeta” al judeţului Mehedinţi au fost solicitaţi să intervină, în municipiul Drobeta Turnu Severin, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coşul de evacuare a fumului. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu două autospeciale cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin şi o ambulanţă SMURD care au intervenit pentru limitarea extinderii incendiului la întregul acoperiş.

Din cadrul aceluiaşi detaşament, au intervenit pentru demontarea bradului de Crăciun din str. Crişan, municipiul Drobeta Turnu Severin, un echipaj de pompieri cu o autoscară şi pentru transportul unei persoane supraponderale un echipaj cu o autospecială de intervenţie.
De asemenea, un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă şi spumă din cadrul Staţiei de Pompieri Vînju Mare a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la anvelope uzate în satul Aurora din comuna Cujmir.
Serviciul S.M.U.R.D. din cadrul I.S.U. „Drobeta” al judeţului Mehedinţi a intervenit la 7 urgenţe medicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS