Incendii şi urgenţe medicale pentru pompierii mehedinţeniÎn ultimele 24 de ore, pompierii mehedinţeni au intervenit la şapte urgenţe medicale, pentru stingerea a două incendii izbucnite la un coş de evacuare a fumului şi la anvelope uzate şi pentru transportul unei persoane supraponderale.

În cursul zilei de ieri, pompierii din cadrul I.S.U. „Drobeta” al judeţului Mehedinţi au fost solicitaţi să intervină, în municipiul Drobeta Turnu Severin, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coşul de evacuare a fumului. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu două autospeciale cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin şi o ambulanţă SMURD care au intervenit pentru limitarea extinderii incendiului la întregul acoperiş.

Din cadrul aceluiaşi detaşament, au intervenit pentru demontarea bradului de Crăciun din str. Crişan, municipiul Drobeta Turnu Severin, un echipaj de pompieri cu o autoscară şi pentru transportul unei persoane supraponderale un echipaj cu o autospecială de intervenţie.


De asemenea, un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă şi spumă din cadrul Staţiei de Pompieri Vînju Mare a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la anvelope uzate în satul Aurora din comuna Cujmir.

Serviciul S.M.U.R.D. din cadrul I.S.U. „Drobeta” al judeţului Mehedinţi a intervenit la 7 urgenţe medicale.


Comenteaza acum

Alte stiri

22 iunie 2018

Accident cu două victime în Drobeta Turnu Severin

Detaşamentul Drobeta intervine la un accident rutier petrecut pe sdtrada Topolniţa, autogara Drobeta Turnu Severin, după ce două autoturisme au intrat în coliziune.În urma accidentului două persoane au fost rănite. Din fericire, răniţii sunt ...
22 iunie 2018

Vâlcea: Jocurile de noroc sub “lupa” poliţiştilor

Poliţişti din cadrul Serviciului Ordine Publică – Compartiment Sisteme Securitate Private şi Poliţia Râmnicu Vâlcea – Compartiment Sisteme Securitate au efectuat, ieri, o acţiune care a vizat organizatorii de jocuri de noroc (săli de ...

Sumarul ediției de sâmbătă, 23 iunie 2018

Top