12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi10 intervenţii ale pompierilor mehedinţeni în 24 de ore

10 intervenţii ale pompierilor mehedinţeni în 24 de ore

Pompierii din cadrul ISU „Drobeta” au intervenit, în ultimele 24 de ore, la opt urgenţe medicale, pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor la o conductă de gaz şi stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit.

Pompierii din cadrul ISU „Drobeta” au fost solicitaţi să intervină, ieri după amiază, pe str. Aurelain din municipiul Dr.Tr.Severin, unde s-a primit informaţia că existau scăpări de gaz de la o conductă. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin, care au intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor. După ce au măsurat concentraţia de gaz cu aparatura de detecţie, pompierii au constatat că nu exista nici un pericol.

Tot luni,  la ora 19.00, un echipaj de pompieri din cadrul Staţiei Vânju Mare a intervenit cu o autospecială de intervenţie cu apă şi spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Vlădaia. La sosirea pompierilor incendiul s-a manifestat la acoperişul casei şi tavanul unei încăperi. Pompierii au stins incendiul, împiedicând extinderea acestuia la întreaga locuinţă. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost scânteia provenită de la coşul de fum neprotejat corespunzător faţă de materialele combustibile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS