10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiTrei accidente rutiere cu șapte victime, în județul Mehedinți

Trei accidente rutiere cu șapte victime, în județul Mehedinți

În județul Mehedinți s-a înregistrat un număr de trei accidente rutiere cu victime, în doar 24 de ore.

Miercuri, 30 decembrie, în jurul orei 15.00, două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit cu o autospecială de intervenţie cu apă şi spumă şi o autospecială de descarcerare, la un accident rutier, produs între două autoturisme, în municipiul Drobeta Turnu Severin, pe strada Mareşal Averescu. În urma accidentului au rezultat 5 victime (3 femei şi 2 bărbaţi), dintre care una a fost încarcerată. Pompierii au acţionat pentru descarcerarea unei persoane şi asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor la cele două autoturisme implicate în accident. Victimelor le-a fost acordat ajutor medical de urgenţă de către echipajele SAJ sosite la locul evenimentului, ulterior acestea fiind transportate la UPU. La prima evaluare medicală, toate cele 5 victime prezentau leziuni uşoare, iar în urma investigaţiilor efectuate la UPU, uneia dintre victime (persoana care fusese încarcerată) i s-au identificat leziuni care necesitau internare în spital.

Tot miercuri, 30 decembrie, la ora 12.51, echipajul SMURD din cadrul Pichetului Strehaia a intervenit la un accident rutier, produs în oraşul Strehaia, pe strada Eroilor, unde, un minor a fost acroşat uşor de un autoturism. Paramedicii SMURD au acordat primul-ajutor de urgenţă  unui copil, în vârstă de 4 ani, care prezenta escoriaţii la nivelul obrazului stâng. Părinţii acestuia au refuzat transportul la spital.

De asemenea, în noaptea de miercuri sprea joi,la ora 00.42, Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit la un accident rutier, produs în municipiul Dr.Tr.Severin, la intersecţia străzilor Smârdan cu Adrian. Ca urmare a coliziunii dintre două autoturisme a rezultat o victimă, un tânăr de 23 ani, care prezenta traumatism cranio-cerebral frontal acut de aproximativ 4-5 cm. Acestuia i s-a acordat ajutor medical şi a fost transportat la UPU Drobeta.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS