Ziua Porţilor deschise la Inspectoratul Judeţean de Poliţie MehedinţiAvând în vedere manifestările prilejuite  cu ocazia Zilei Naţionale a României – 1 Decembrie 2015, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Mehedinţi a organizat în cursul zilei de astăzi ,, ZIUA PORŢILOR DESCHISE “ ocazie cu care cetăţenii au avut posibilitatea să viziteze sediul inspectoratului.

În curtea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi a fost expusă tehnica din dotare, iar în holul principal a fost organizată o expunere documentară ce atestă Înfăptuirea Marii Uniri precum şi o expoziţie de tablouri şi grafică ale Iuliei Dragomir, fiica unui poliţist din cadrul Biroului de Ordine Publică.


La această activitate au participat aproximativ 100 de persoane. Vizitatorilor le-au fost prinse în piept însemne patriotice cu tricolorul şi le-a fost prezentată tehnica din dotare a inspectoratului.

Galerie foto


Comenteaza acum

Alte stiri

24 noiembrie 2017

Mehedinţi: Şi-a tăiat fratele cu cuţitul

Un conflict spontan între doi fraţi a avut loc azi noapte la Gura Văii, în urma căruia unul dintre ei a ajuns cu gâtul tăiat la spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, iar celălalt se află în custodia poliției. Potrivit

Sumarul ediției de sâmbătă, 25 noiembrie 2017

Top