103 de sancțiuni contravenționale aplicate ieri de poliţiştii mehedinţeni

(Foto: tion.ro)
(Foto: tion.ro)

Ofiţerii şi agenţii de poliţie rutieră mehedinţeni au continuat ieri activitățile preventive prin care au urmărit conştientizarea conducătorilor de autovehicule și a pasagerilor asupra importanţei utilizării centurii de siguranţă, respectarea prevederilor legale privind circulaţia pietonilor, viteza, depăşirea, consumul de alcool și starea tehnică a autovehiculelor.

Poliţiştii au controlat 125 de autovehicule și au legitimat un număr de 175 persoane, constatând un număr de 103 abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Au fost sancţionaţi 12 de şoferi care nu purtau centura de siguranţă, 22 conducători auto au fost sancționați pentru lipsa documentelor, 43 pentru depăşirea limitei legale de viteză, 7 pietoni pentru traversări neregulamentare iar 1 șofer pentru defecțiuni tehnice constatate. Valoarea abaterilor constatate este de 57835 lei.


Poliţiştii au reţinut în vederea suspendării sau anulării 8 permise de conducere şi au retras 2 certificate de înmatriculare.

Polițiștii mehedințeni vor continua acţiunile şi controalele, vizând în special combaterea principalelor cauze ale accidentelor rutiere înregistrate în ultima perioadă de timp și anume viteza excesivă, neacordarea priorității vehiculelor și abaterilor comise de către bicicliști și pietoni.Comenteaza acum

Alte stiri

15 august 2017

Craiova: Prinsă în flagrant furând din magazin

Polițiștii Secției 3 Craiova au fost sesizați, ieri după amiază, de un agent de securitate al unui magazin despre faptul că o tânără a sustras mai multe articole de îmbrăcăminte din incinta magazinului. Echipa de polițiști ajunsă la locația ...

Sumarul ediției de vineri, 18 august 2017

Top