21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Amenzi de peste 35.000 de lei în doar 24 de ore

Mehedinţi: Amenzi de peste 35.000 de lei în doar 24 de ore

În ultimele 24 de ore, ofiţerii şi agenţii de poliţie rutieră din Mehedinţi au continuat activitățile preventive prin care au urmărit conştientizarea conducătorilor de autovehicule şi a pasagerilor asupra importanţei utilizării centurii de siguranţă, respectarea prevederilor legale privind circulaţia pietonilor, viteza, depăşirea, starea tehnică a autovehiculelor și consumul de alcool.
Poliţiştii au controlat 179 de autovehicule şi au legitimat un număr de 205 persoane, constatând un număr de 143 de abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Au fost sancţionaţi 12 şoferi care nu purtau centura de siguranţă, 85 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru depășirea limitei legale de viteză, 7 conducători auto au fost sancționați pentru lipsa documentelor, iar 3 șoferi pentru defecțiuni tehnice constatate. Valoarea abaterilor constatate este de 35.405 lei. Poliţiştii au reţinut în vederea suspendării sau anulării 23 permise de conducere și au retras 1 certificat de înmatriculare. Pentru contracararea aspectelor negative în trafic şi prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţia rutieră va continua acţiunile şi controalele, vizând în special combaterea principalelor cauze ale accidentelor rutiere înregistrate în ultima perioadă de timp.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS