Mehedinţi: Peste 400 de şoferii indisciplinaţi au fost sancţionaţi contravenţionaliÎn acest weekend, ofiţerii şi agenţii de poliţie rutieră au urmărit conştientizarea conducătorilor de autovehicule şi a pasagerilor asupra importanţei utilizării centurii de siguranţă, respectarea prevederilor legale privind circulaţia pietonilor, viteza, depăşirea, starea tehnică a autovehiculelor și consumul de alcool.

Poliţiştii au controlat 521 de autovehicule si au legitimat un număr de 562 persoane, constatând un număr de 433 de abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Au fost sancţionaţi 58 de şoferi care nu purtau centura de siguranţă, 174 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru depășirea limitei legale de viteză, 28 conducători auto au fost sancționați pentru lipsa documentelor iar 8 pietoni au fost sa sancţionați pentru traversări neregulamentare. Valoarea abaterilor constatate este de 107.485 de lei.


Poliţiştii au reţinut în vederea suspendării sau anulării 16 permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare.

Pentru contracararea aspectelor negative în trafic şi prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţia rutieră va continua acţiunile şi controalele, vizând în special combaterea principalelor cauze ale accidentelor rutiere înregistrate în ultima perioadă de timp.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de miercuri, 19 decembrie 2018

Top