10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Un mort şi doi răniţi în două accidente rutiere

Mehedinţi: Un mort şi doi răniţi în două accidente rutiere

Pompierii din cadrul ISU „Drobeta” au fost solicitaţi să intervină în această dimineaţă la un accident rutier soldat cu o persoană încarcerată. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul Staţiei Vânju Mare, unul cu o autospecială cu apă şi spumă cu modul de descarcerarw, celălalt cu o ambulanţă SMURD.
Accidentul, în care un autotren s-a răsturnat în afara părţii carosabile, a avut loc pe DN56 A, pe raza localităţii Punghina.
Pompierii au intervenit pentru descarcerarea unuia dintre pasagerii din cabina autotrenului, însă acesta era decedat. Concomitent cu desfăşurarea operaţiunilor de descarcerare, au fost executate şi măsuri de apărare împotriva incendiilor la autotrenul răsturnat. Conducătorul autotrenului a fost evaluat medical de către echipajul S.A.J., acesta refuzând transportul la spital.

Aseară, un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin a intervenit la un accident rutier produs pe DN 67, între localităţile Căzăneşti şi Cocorova. Accidentul a fost soldat cu două victime, rănite uşor, una dintre acestea refuzând transportul la spital, cealaltă transportată la UPU după acordarea primului-ajutor medical.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS