11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: 70.000 de ţigarete, descoperite de poliţişti într-un autoturism

Mehedinţi: 70.000 de ţigarete, descoperite de poliţişti într-un autoturism

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Mehedinţi au confiscat 3.500 pachete ţigări şi au indisponibilizat un autoturism în urma unei acţiuni pentru combaterea contrabandei

La data de 05 octombrie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au continuat activităţile pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu produse acccizabile. Cu această ocazie, au identificat pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin un autovehicul abandonat, existând suspiciuni cu privire la faptul că acesta este folosit la transportarea produselor din tutun.
Poliţiştii au procedat la ridicarea autovehiculului şi indisponibilizarea la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, iar în urma percheziţiei s-a descoperit în portbagaj şi pe bancheta din spate cantitatea de 70.000 ţigarete nemarcate în condiţiile legii. Produsele din tutun în valoare de 35.000 lei şi autoturismul au fost ridicate în vederea confiscării. Poliţiştii continuă cercetările faţă de o persoană de 41 ani din municipiul Drobeta Turnu Severin. De la începutul anului 2015 şi până în prezent, poliţiştii mehedinţeni au confiscat cantitatea de 460.000 ţigarete în valoare de 230.000 lei precum şi aproximativ două tone alcool şi băuturi alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS