8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Peste 400 de şoferi indisciplinaţi au fost sancţionaţi

Mehedinţi: Peste 400 de şoferi indisciplinaţi au fost sancţionaţi

În acest weekend, poliţiştii rutieri au continuat acţiunile pe şoselele mehedințene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.
Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 433 de sancţiuni contravenţionale, reţinut în vederea suspendării 27 permise de conducere și retrase 8 certificate de înmatriculare.
Astfel, 83 de participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 115 conducători auto pentru depășirea limitei legale de viteză, 15 pentru defecțiuni tehnice constatate, 8 pietoni nerespectarea legislației rutiere, iar 26 șoferi pentru lipsa documentelor. Valoarea sancţiunilor aplicate este 76.875 lei.
Poliţiştii rutieri vor continua acţiunile tematice organizate pentru combaterea abaterilor la regimul circulaţiei în special depășirea, viteza și prioritate vehicule.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS