22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: La volan sub influența alcoolului

Mehedinţi: La volan sub influența alcoolului

Polițiștii Biroului Rutier al Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin au depistat un bărbat de 57 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, care a condus un autoturism pe Splai Mihai Viteazul din municipiu, având o îmbibație alcoolică de 1,50 mg/l alcool în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ieri, polițiștii Postului de Poliție Podeni au depistat un bărbat de 43 ani, din comuna Balta, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism pe DC 3, din direcția Gornenți – Podeni, pe raza localității Podeni, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul municipal Orșova, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice..

De asemenea, a fost depistat un tânăr de 25 de ani, din comuna Stângăceaua, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism pe DC 61, pe raza comunei Breznița Motru, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezulta o alcoolemie de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost sancționat conform prevederilor OUG 195/2002Rep. și s-a dispus suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS