15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Accident rutier cu victime în apropierea localităţii Ciovârnăşani

Mehedinţi: Accident rutier cu victime în apropierea localităţii Ciovârnăşani

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al judeţului Mehedinţi a fost anunţat, prin 112, despre producerea unui accident rutier, cu o victimă încarcerată, în apropierea localităţii Ciovârnăşani, comuna Şişeşti. Apelul a venit, marţi dimineaţa, în jurul orei 9.00, de la un cetăţean care se afla în trafic.
La faţa locului au fost trimise o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o autospecială cu apă şi spumă. Imediat după alertarea forţelor de intervenţie s-au primit informaţii că accidentul a fost soldat cu două persoane rănite, care au reuşit să iasă din autoturism. Informaţiile au venit de la inspectorii de prevenire, care, aflându-se în trafic, în zona respectivă, s-au oprit la locul evenimentului. Cei trei pompieri, care se aflau în trafic, în drum spre localităţile unde aveau planificate controale de prevenire, au rămas la locul evenimentului până în momentul sosirii echipajelor de intervenţie. Inspectorii Teodor Brânduşoiu, Adrian Ursu şi Bogdan Bădin au acordat primul-ajutor unei femei care prezenta plagă la nivelul capului şi traumatisme, până la sosirea ambulanţei. Tot ei au îndepărtat victimele de locul producerii evenimentului, întrucât exista pericol de incendiu, dat fiind faptul că din autoturismul răsturnat ieşea fum. Cei trei inspectori au comunicat permanent cu dispeceratul ISU-SAJ pentru informarea corectă şi luarea măsurilor necesare la faţa locului.
Una dintre victime a fost transportată la spital de către echipajul SMURD, cealaltă necesitând îngrijiri medicale la faţa locului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS