12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Reţinut pentru deţinere şi comerţ ilicit cu alcool

Mehedinţi: Reţinut pentru deţinere şi comerţ ilicit cu alcool

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au depistat ieri  în flagrant doi bărbați de 22 și 28 ani, ambii din municipiul Drobeta Turnu Severin, suspectați de comiterea infracțiunii de deținere de alcool etilic.

În fapt, aceștia dețineau în autoturismele ce erau staționate în parcarea unui complex comercial de pe raza municipiului, cantitatea de 314 litri alcool, ambalat în sticle din plastic a câte 1 litru fiecare, fără să aibă aplicate banderole de marcaj, de proveniență Serbia.
Pe fondul celor constatate, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor, întreaga cantitate de alcool, valoarea estimativă fiind de 4082 lei, iar unul din autoturisme a fost indisponibilizat la sediul I.P.J. Mehedinți.
Polițiștii continuă cercetările față de persoanele în cauză, cu privire la săvârșirea infracțiunii de deținere, de către orice persoană, în afara antrepozitului fiscal de mărfuri accizabile supuse marcării, nemarcate sau marcate necorespunzător peste limita a 40 litri alcool etilic.
De asemenea, față de bărbatul de 22 ani, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 ore, urmând ca astăzi, 17.09.2015, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin cu propunerea de arestarea preventivă pentru 30 zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS