16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Două incendii stinse şi nouă persoane salvate de pompieri într-o zi

Mehedinţi: Două incendii stinse şi nouă persoane salvate de pompieri într-o zi

Pompierii din cadrul ISU „Drobeta” al judeţului Mehedinţi au intervenit ieri pentru stingerea a două incendii, transportarea unei persoane, cu targa, de la etajul 5 al blocului în care locuia şi până la ambulanţă, dar şi pentru acordarea primului-ajutor şi transportarea la spital a unui număr de nouă persoane cu probleme medicale.

Un echipaj de pompieri, din cadrul Detaşamentului  Orşova,  a intervenit,  la solicitarea S.A.J. Mehedinţi, în municipiul Orşova, B-dul 1 Decembrie 1918, bloc 4,  pentru transportul unei persoane, cu probleme medicale, din locuinţa situată la etajul V şi până la ambulanţa sosită în faţa blocului.

Două echipaje de pompieri, din cadrul Staţiei Vânju Mare, au intervenit, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, în satul Viaşu, comuna Pătulele, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje. Au ars cca. 15 tone plante furajere (fân şi lucernă), existând pericol de extindere a incendiului la locuinţe. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de folosirea focului în spaţii deschise, fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor.

Un echipaj de pompieri, din cadrul Detaşamentului Drobeta Tr. Severin, a intervenit cu o autospecială în municipiul Dr.Tr.Severin, str. Serpentina Roşiori, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată şi resturi menajere. Au ars resturi menajere şi vegetale, pe o suprafaţă de cca. 1000 mp. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost determinată de folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS