11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Cercetat pentru tentativă de omor

Mehedinţi: Cercetat pentru tentativă de omor

Dispeceratul Jandarmeriei Mehedinți a fost sesizat în data de 24 iulie despre faptul că, în zona unui centru comercial de pe Splaiul Mihai Viteazu din Drobeta Turnu Severin doi bărbați au produs un scandal urmat de acte de violență.
Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la locul indicat, unde a identificat un bărbat ce prezenta urme severe de violență la nivelul capului și a brațelor, ulterior acesta a fost transportat la Spitalul Județean în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Din primele verificări a reieșit faptul că, victima C. Marinel, de 25 ani, cu domiciliul în satul Magheru, com. Breznița de Ocol, a fost lovită  cu o țeavă metalică de mai multe ori de un consătean care fugit de la fața locului. Jandarmii au trecut la urmărirea agresorului, reușind  să-l găsească în scurt timp în apropierea locuinței sale.
Persoana în cauză, R. Ion în vârstă de 30 ani a  menționat că a recurs la fapte de violență pentru că victima îi datora o sumă mare de bani.
Jandarmii au întocmit și înaintat organelor competente dosar penal pentru tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Agresorul a fost condus la sediul Poliției pentru continuarea cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS