21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: 138 de şoferi au fost amendaţi pentru nereguli în trafic

Mehedinţi: 138 de şoferi au fost amendaţi pentru nereguli în trafic

În cursul acestei zile, 30 de poliţişti din structurile de poliţie rutieră au acţionat pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, au acţionat, în intervalul orar 06.30-09.30, pentru prevenirea şi combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, diminuarea riscului rutier şi impunerea legislației rutiere în rândul participanților la trafic.

În cadrul acțiunii, polițiștii au controlat 248 de autovehicule și au legitimate 295 de persoane. Totodată, au aplicat 138 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 33.040 lei, a fost ridicat în vederea suspendării 1 permis de conducere și retrase 5 certificate de înmatriculare. Astfel, 53 de participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 10 conducători auto au fost sancţionaţi pentru lipsa documentelor, 6 pentru utilizarea telefonului mobil pe timpul deplasării fără respectarea cadrului legal iar 6 sancțiuni au fost aplicate conducătorilor de autovehicule pentru defecţiuni tehnice constatate.

Activităţile preventive vor continua pe toată perioada weekend-ului atât în municipiul Drobeta Turnu Severin cât şi pe raza judeţului pentru monitorizarea traficului rutier şi prevenirea evenimentelor rutiere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS