22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMedalii de argint pentru Jandarmeria Mehedinţi

Medalii de argint pentru Jandarmeria Mehedinţi

Plutonierul  major Alexe  Matei,  subofiţer în cadrul Detaşamentului Mobil al Jandarmeriei Mehedinţi, a obţinut două medalii de argint în urma etapei finale a Campionatului de Unifight care s-a desfăşurat la nivelul Ministerului Afacerilor Interne.
Competiţia, ajunsă la cea de-a X-a ediţie  s-a desfăşurat în municipiul Oneşti, judeţul Bacău şi a reunit la start sportivi din toate structurile MAI. La ediţia din acest an, plutonierul major Alexe Matei s-a clasat pe locul al II-lea,  reuşind pentru a treia oară consecutiv să aducă Jandarmeriei Mehedinţi două medalii de argint la probele light şi full contact, categoria 95 kg.
Alexe Matei practică artele marţiale din anul 2007 şi este multiplu medaliat la Campionatele Naţionale de Unifight, iar din  anul 2014 este atestat ca instructor de arte marţiale. Competiţia de Unifight, desprinsă din disciplina pentatlonului militar, reprezintă un sistem sportiv dinamic, antrenant, inclus în pregătirea profesională a cadrelor din structurile specializate ale MAI, ce permite antrenarea complexă a tuturor calităţilor fizice şi abilităţilor în lupta corp la corp.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS